vrijdag 22 juli 2011

Greatest Hits

Nu de 5 spellenmiddagen in Kloosterveste er op zitten is het tijd om de balans op te maken. Welke spellen waren nu het populairst? Dat was gelukkig niet moeilijk te bepalen.

In de categorie volwassenen en kinderen was dat "Pandemie". Pandemie is een spel waarin de spelers moeten samenwerken om te voorkomen dat de wereld ten onder gaat aan besmettelijke ziektes. Er zijn veel manieren om te verliezen, en maar één om te winnen: medicijnen maken. Maar wel opschieten.

In de categorie kinderen en volwassenen was het "Regenwormen". Je bent een kip met 8 dobbelstenen en de ambitie om zo veel mogelijk regenwormen te verschalken. Maar pas op: als je te hebberig bent gaan ze aan je snavel voorbij.

Mochten er nog weer nieuwe spellenmiddagen komen dan zitten deze twee megahits gegarandeerd in de voorraad. Kunt u niet wachten tot de eerstvolgende spellenmiddag? Schaf ze dan aan! Bijvoorbeeld bij Plok strips en eh ... dinges aan de Groningerstraat. U mag ze ook bij mij thuis komen spelen, als ik er ben en tijd heb. Zin heb ik altijd.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten