vrijdag 30 september 2011

Maagvulling

Ter tijdelijke aanvulling op de collectie voor morgen heb ik bij Plok strips en eh ... dinges nog de navolgende spellen te leen gekregen:
  • Mamma Mia! "Hier is een salami-pizza en een pizza Bombastica - Hé, waar blijft mijn kaaspizza? Als pizzabakker leggen de spelers ingrediënten op tafel. Af en toe komt daar een bestelling overheen - compleet! ... of toch niet? Mamma Mia is een eenvoudig maar buitengewoon kaartspel dat naar meer smaakt!"
  • Get Nuts "Het einde van de herfst is in zicht en die luie eekhoorns hebben nog steeds geen wintersnack opgeslagen! De voorraden zijn echter beperkt en een ware race voor die laatste lekkere nootjes is begonnen. Ben je klaar om je concurrenten te slim af te zijn en je eekhoorntje naar de overwinning te brengen?"
  • Boss Kito "In Boss Kito zijn de spelers gorilla's van het nogal klein uitgevallen soort. Zij bevinden zich op een eiland in de dierentuin. Door het uitspelen van losse bananen en trossen bananen kunnen zij voordeeltjes  krijgen van Boss Kito: de machtigste gorilla op het eiland."
  • Kannibalen! "De Bottenlikkers nemen het op tegen de Bloedproevers in dit gruwelijke spel van eten of gegeten worden!"


Geen opmerkingen:

Een reactie posten